Frost
Fotograferade ju Andrea här om dagen, vi körde på ett lite frost-inspirerat tema. Tyvärr hade snön töat bort under natten så alla de vinterfluffiga träden som vi hade tänkt till bilderna var liksom lite döda. Lite tråkigt att det kräksnöar nu och att alla de fluffiga träden är tillbaka igen. Men vi får ta och fotografera igen :) 

Har redigerat de här bilderna lite, eller ganska mycket mer än vad jag normalt brukar redigera mina bilder. Håller på med de andra bilderna också men de får komma upp i ett eget inlägg då de här två skiljer sig åt från resten. 
Nikon D800 - Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
3D - Glas
Då var ytterligare en uppgift inskickad och klar. Känslan efter att en uppgift blivit inskickad är så underbar! 
Den här uppgiften gick ut på att rita ett champangeglas med champange i. Jag tyckte uppgiften var skitsvår och är inte speciellt nöjd med resultatet. Men jag fick till ett jäfla glas i alla fall, så det är ju alltid något!

Helgen blir lugn, förutom lite jobb i morgon. Ska försöka lägga upp bilderna från när jag fotograferade Andrea i morgon eller på söndag :) 
 
black bird
Precis i början av min prommis igår såg jag något prassla i en buske, det var en svart fågel. Jag vet ju egentligen vad den här svarta fågeln heter men bara inte just nu, bara för att jag ska skriva det. I alla fall var den jättefin och jag kunde gå riktigt nära den utan att den flög iväg. Jag funderade på om den var skadad eftersom jag kunde gå så himla nära. Men nejdå den hade nog bara lite förstoppning för efter att hen bajsat blev det plötsligt full fart och hen flydde fältet. Lite synd att det låg en gren rakt över, men fick ingen bättre vinkel. 

Nu ska jag göra mig iordning och åka ut till Andrea och fotografera. :)

Nikon D800 - nikon 70-300mm