Det går hand i hand med vårkänslorna
 Herremingudalltså. Vilken känsla. Från att ha all tid i världen till att göra precis ingenting till att knappt hinna med äta-sova-skita-rutinen.

Ja, mina kära läsare, jag fick jobbet på IKEA!! 30 timmars sommarjobb från och med i juni. Börjar med 20 timmars introduktinsdagar nu ons-tor. Så börjar vi med lite extra jobb innan sommaren kör igång. Sedan, hur jag nu har tänkt hinna med det, har jag bokat in två veckors intensivkurs med start 2 april. I helgen kommer min kära far på besök i hopp om att lära mig köra. Lite så att jag blir varm i kläderna innan intensiven startar. Sedan vill jag faktiskt hinna med webdesignsommarkursen också. Jag vill lära mig, jag vill läsa den, men har jag verkligen tid till det...? 

Här någonstans i mellan plugg-jobb-körning-pappa-sova-skita-andas-jobb hade jag tänkt hinna med en tripp till nära och kära i Hedemora också. Tror att jag ska lägga in en extra dag i min kalender "dagensomintefinns"

MEN nu är det bara en månad kvar innan min Bängisabstinens botas!! 

Fullproppat schema, and I fucking love it! 

Bilderna är ifrån vår-sommar 2011. Fortfarande lite dåligt med nya bilder men så fort tussilagos kommer upp blir det ändring! 
Det är inte om hur duktigt du är, utan om hur duktig du vill bli..
        
       
Jag kommer så väl ihåg när jag tog dessa bilder. Jag var så nöjd och kände att jag verkligen hade överträffat mig själv och mitt dåvarande fotopresterande. De visades även upp i min slutliga foto-B presentation och herremingud om jag inte fick MVG nu alltså. Det fick jag inte, jag fick VG.. 

-Sista foto B lektionen när jag visat mitt "mästerverk" -övertygad om ett MVG, bad vår fotolärare mig och en till kille att stanna kvar när alla andra gick. 


Hans ord löd; Ni är de två bästa eleverna i den här klassen. Jag önskar innerligt att ni fortsätter med foto för ni kan gå långt. Ni är två talanger som inte förstår er egen känsla för foto. Men ni är också båda två OERHÖRT SLARVIGA. Så på grund utav icke gjorda uppgifter kan jag inte sätta MVG på er. Men ni ska ve..

-True story. 

Hans ord är för mig hundra gånger bättre än MVG, även om det betyget hade sett fint ut på papper. Så är hans ord finare för min själ. Hans ord inspirerar mig faktiskt till att alltid vilja bli bättre, för att jag vet att han tror  (åtminstonde trodde..) på mig och är man bra på något kan man bara bli bättre.