Milky Way
Heremingud, vad många det är som har hittat hit, såg att Blogg.se har "anonnserat" (eller vad kallar man det?) min blogg i menyraden och besökshistoriken har rekordexploderat. Tusen, tusen tack för alla de fina kommentarerna, jag blir så glad av allt fint ni skriver! Mycket roligt och ni är så välkomna hit! 

Här kommer i alla fall dem andra bilderna från den stjärnklara kvällen! Det blev inte att jag tog så många bilder då jag höll på att frysa ihjäl och eftersom det är mitt i kolsvarta natten är det lite bökigt att fotografera. Men ett litet tips, ska ni ut och fotografera stjärnor, ha med er en pannlampa. Det hade inte vi, det borde vi ha haft. Haha. men det gick ju bra endå :))

 
 
 
stjärnklart
Idag har jag pluggat hela dagen, jag klev till och med upp kl 5 i morse, och det ska ni veta, det är sjukt ovanligt för att vara jag på en "ledig" dag, knappt att jag kommer upp när jag måste iväg till skolan. Det var i alla falll skönt att få dricka morgonkaffet i lugn och ro framför tv:n. Sedan var det bara att sätta igång med det oändliga pluggberget. Vilket tog emot, men så pratade jag med Bänga på telefon och hon sade, plugga skiten ur plugget och så belönar du dig själv med något du tycker om när du pluggat effektivt hela dagen. Så jag bestämde mig för att åka och fotografera stjärnor på kvällen (när det ÄNTLIGEN är stjärnklart och mörkt ute). Jävlar i min låda, jag har nog aldrig pluggat så aktivt, någonsin. Haha. 
Sedan fick jag med mig Andrea också, var en mycket trevlig och välbehövlig paus från det annars så rätt tunga studentlivet. 

Lägger bara upp en bild idag, för jag har sagt till mig själv, med pekfingret viftande i luften, att resten utav bilderna får du göra i morgon efter en hel dags aktivt plugg. 
 
 
Saknar solen
Jag saknar solen, åh herremingud vad jag saknar solen. De börjar tära på psyket, dem här raggsocksvåta molnen som är så tunga att dem går ihop och blir ett med den lika gråa asfalten.  Men faktiskt, så skvallrar vädret om solen. Faktiskt redan i morgon och inte bara imorgon utan även på onsdag. HERREMINGUD ÄR DET SANT? Ja, jag hoppas vädret har rätt, så innerligt! 

Nu ska jag fortsätta med mitt eviga pluggberg. Javascript står på schemat. Jag kräks en kräksdöd. Jag hatar javascript. så jävla hårt. Jag förstår ingenting, ingenting alls. Så finns det någon javascriptguru där ute, let me know. 
Bjuder på lite blå himmel från ifrån somras. Jag vet, visst kittlar det i magen, blå himmel liksom. Finns det på riktigt?