Doha
Har börjat gå igenom bilderna lite smått och tänkte lägga upp dem dag för dag. Första dagen är ju inte riktigt Australien men ändå. 

När vi bokade våra biljetter stod det att resan dit skulle ta 19 timmar och hemresan 26 timmar. Men när vi kom till Arlanda visade det sig att vi skulle få sitta i Doha i 24 timmar. Vi höll på att bryta ihop när vi hörde det. Vi visste ju att vi skulle mellanlanda där men då resan skulle ta 19 timmar tänkte vi att det bara skulle vara 3 timmar (då vi flög först 6 timmar och sedan 10 timmar). Men nej. Som tur var kunde vi köpa ett varsit visa och lämna flygplatsen. Vi hyrde ett hotellrum och sov nästan hela tiden förutom att vi gick och kollade in området lite. 

Det var inte så mycket att se och det var lite läskigt att gå omkring då ALLA verkligen stirrade skiten ur oss. Vid hamnen när jag står och fotograferar kommer en kille fram och stirrar verkligen hotfullt mot mig. Jag fick panik och hela kroppen skrek FLY. Då ser jag att det kommer upp en kille bredvid Daniel också, som ser minst lika aggresiv ut. De två killarna/gubbarna vallade liksom ihop mig och Daniel. Jag drog bort Daniel (som var fullt upptagen av att spana in en flera miljoners sportbil) och inget mer hände. Men det var ändå väldigt obehagligt. 

Det blev inte direkt några fina färgglada semesterbilder från Doha, men det var ändå kul att få någon liten bild därifrån även om jag inte blev jättenöjd med just dem här bilderna. Men det blir roligare bilder senare. :)Nikon D800 - Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 och nikkor AF-S 16-35/4,1 ED