Nattfotografering
När Daniel fiskade lax sist följde jag med för att inviga mitt nya vidvinkelobjektiv. Efter att ha gått runt hela ön hade det hunnit blivit väldigt mörkt ute och när jag var på väg tillbaka till bilen såg jag de här tre motiven och var ju bara tvungen att ta kort. Mitt i kolsvarta natten. Så fick leka lite med stativet och självutlösaren. Fick ställa in bulb och hade den på en minut. Klockade med telen. Haha. Förutom att det var svårt att få in fokus då det var så mörkt så blev jag nöjd ändå.  
 
Andrea i lite mer färg

Några utav bilderna i alla fall, fler finns det. Kommer säkert upp här snart, omredigerade och så några nya :) Kika in här; aerdna.blogg.se för att se bilderna redigerade på ett annat sätt, Andrea hade lite mer känsla för att få bilderna gammeldagsredigerade. Jag försökte men behöver nog lite mer träning. 
 
Andrea 3 
 
Här valde jag att göra bilderna svartvita då paraplyet liksom inte riktigt hängde med i temat plus att bakgrunden var så störande i färg. Men jag gillar svartvitt, jag tror jag har kommit in i en svartvit period. De flesta bilderna blir lite färglösa nu, men gå in här http://aerdna.blogg.se för att kika in den bedårande damen. Och ni, hon är inte bara grym framför kameran, hon är lika grym bakom!