Nikon D800
Äntligen, som jag har längtat och kämpat! Blod, svett och tårar verkligen. Men nu är den min, på riktigt, jag har en ny kamera och inte vilken som helst utan en Nikon D800! Jag älskar den, jag älskar den så det gör ont i magen.   

Det ser fortfarande ut som ett sprängt stjärthål ute, vilket är lite tråkigt nu när jag har en ny kamera! Men lika glad är jag ändå! Svinto fick stå modell istället. 

Bilderna är tagna i ISO 1000, Det hade jag aldrig kunnat fota i med min andra kamera då det skulle bli så brusigt att motivet inte skulle synas! Förstår ni hur glad jag är? :)))
Det kommer säkert komma upp skitmånga jätteonödiga bilder, men alltså det är bara för att jag är lite galen och måste fotografera hela tiden just nu! Bara för att  
Brorsan
Passade på att fotografera lille-bror, som inte är så liten längre, idag när han kom över på en liten julkaffe! Så kul att träffa honom igen, det blir inte allt för ofta då han bor i Göteborg. Fina lille-bror som inte var så samarbetsvillig men dryga syrran var envisare och fick några bilder tillslut! 

Lite konstig bild kanske, rakt upp i näsan, men jag gillar den ändå. Lite näshår har väl ingen dött av liksom? 
 
 
 
Fjäril
Bildern från fjärilshuset, äntligen lite fjärilar. Är inte alls nöjd med bilderna.. 
Ovanligt va? Eftersom att det var så varmt och fuktigt där inne fick jag skitmycket imma på linsen och hade svårt att få fokus. Men lägger upp dem ändå mest bara för att visa att jag lever. 

Har så fruktansvärt mycket i skolan just nu, hinner liksom inte riktigt med att leva. Har två tentor den här veckan och två inlämningsuppgifter samt seminarium/redovisning utav dessa. Att prestera kreativitet på beställning under press är fan rätt svårt. Allting blir fult och självförtroendet dalar. Men jag kämpar vidare. Försöker bena upp och reda ut. En sak i taget! 

 
 
Det löser sig sade kärringen och sket i vasken!