Glad
Är så glad, jag var ju med i en tävling här om ett tag sedan, och tro det eller ej, men jag vann! Jag som blev så glad bara att jag kom till finalen. Aldrig förut har jag vunnit en tävling så det känns det lite speciellt så där, Tjihii. Tack till alla er som gav mig en liten röst där, det värmer en nybörjar tävlares hjärta! :)  
Blir en gammal bild nu också, har fortfarande inte hört någonting om kameran så jag misstänker att det kommer att ta tid. Så tråkigt nu när hösten exploderar utanför våra stearinvarma hem. Jag vill verkligen fotografera, så mycket att det gör ont. Det kliar i fingrarna och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till.. 
Flower
Har varit en mycket lång och jobbig dag idag, jobbig på så många sätt. Svårt att förklara mer ingående men ibland blir jag mörkrädd över hur människor kan behandla andra människor. Det var med en stor klump i magen jag åkte hem från skolan idag. Var snäll mot varandra, tänk en gång extra på vad det du säger faktiskt kan ge för konsekvenser. (För att klargöra så är det ingen som varit dum mot mig.)

Jag borde för övrigt plugga nu (som vanligt..) men det finns helt enkelt ingen energi kvar för det ikväll, det får bli i morgon innan jobbet. För nu ska jag sova! Förhoppningsvis hinner jag klart ändå i morgon. Förmodligen inte, det brukar liksom inte bli så. Någonsin. Men efter duggan, tror jag allting är möjligt. Mirakel finns faktiskt.  

Köpte mig en bukett blommor för att fotografera för ett tag sedan (eftersom jag aldrig får några från karln min, som förvisso kan bero på att jag bland det första jag sade till honom var att jag stryper honom om han kommer med en bukett blommor...) Blommor som överlevde förvånandsvärt länge i min vård. De brukar kanppt klara sig över natten annars. Jag har liksom aldrig förstått mig på det här med att vattna blommor. De bara dör, för mycket vatten, för lite vatten, ahmenkomigennurå, hur vill de ha det egentligen... 
 
Ny design
Var så fruktansvärt less på min gamla header att jag ville klösa ögonen ur mig så fort jag såg den, så nu har suttit och pillat fram en ny. Vet inte hur länge den får stanna, men jag känner i alla fall inte för att karva ur ögonen med en sked så fort jag ser den längre, så det är ju bättre. Måste dock pilla på lite fler små detaljer innan jag känner mig helt nöjd, men nu orkar inte min ärthjärna fler koder.. 
 
Annars erkände jag mig besegrad idag och skickade in min kära kamera på lagning. Det gjorde ont i mitt lilla hjärta att lämna över min käraste ägodel till en helt okänd man. Jag funderade på att hugga tag i slippsen på försäljaren, dra han över disken och väsa fram några hotfulla ord som att han fan inte ska pilla med sina skitiga små gubbhänder, men jag kom inte på något tillräkligt skrämmande så jag lät bli. 
 
Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan jag får tillbaka min kära kamera. Hoppas också att jag inte blir snorpank, men som det känns nu kan jag betala allt i världen för jag håller mest på att dö en långsam och plågsam abstinens-död. Jag vill fooooootaaaaaaa.
 
En annan fundering, varför blir mina bloggbilder i så fruktansvärt äckligt dålig kvalite när jag laddar upp dem?