Gryning
Var så fint när solen gick upp när jag åkte tåget till Borlänge i morse, som tur var hade vi fotomaraton i skolan idag och jag hade för en gångs skull med mig kameran på tåget! Tyvärr är det ju rätt svårt att fotografera från tåget medan det åker och jag hade oturen att hamna vid ett säte där fönstret var jättesmutsigt och flottigt så skärpan är lite sissådär då. 

Sedan blir kvaliten på bilderna inte den bästa här på blogg.se, speciellt i mörka bilder syns det har jag märkt. Lite tråkigt då det inte alls ser ut så egentligen. 

Vecka 13 har det i alla fall lugnat ner sig lite så då ska jag ta itu med bloggdesignen, i helgen har jag hemtenta att skriva med 500 engelska sidor som underlag så fritiden i helgen är liksom borträknad. 

 
 
billuddens natureservat.
Förlåt att det fortfarande ser ut som fan här inne, jag ska ta tag i det, när det lugnat ner sig i skolan. Just nu är det fullt upp med så mycket plugg. 

Men igår jag en välbehövlig paus och åkte ut med Andrea till billuddens naturreservat. Det var sååå fint där! 

vi hittade en minst sagt strandad båt, Andrea tog åktur.  

Fina andrea som står och kikar efter bjärven. 
Tyckte lövet hade så fin färg! 
Suck.
Jag skulle bara byta profilbild och sedan vet jag liksom inte vad som hände.. Allting bara försvann. Header och hela fan.. Måste ha råkat raderat någonting som inte går att ångra tillbaka xD 

Det ser ut som fan nu, men jag orkar inte fixa till det just nu. Får göra det sedan. Det är i alla fall inte meningen att det ska se ut som det gör just nu.. Bara sååå ni vet liksom..