när solen lagt sig

Nikon D800 & Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR


Jag njuter så mycket just nu, herremingud vad jag har längtat efter det här. Sommar. Fågelkvitter. Grönt. Värme. Jag kan knappt tro att det är sant. Allt är så grönt att en får ont i ögonen nästan. Som tiotusen fulla fjärilar i magen så fort jag tittar ut. Haha. 

Men nog tjatat om min sommar-psykos, nästa vecka åker vi till Norge. Gierangerfjorden. Jag längtar så mycket att jag får ont i magen. Kommer bli så skönt med en liten minisemester. 

Men mer om det senare! 
Hörs hej :D

Bröllop
 Nikon D800 & Nikon 50mm 1.8D

 

Hej hallå. Vilken helg det har varit, phjua *torkar svetten ur pannan*. Har fotograferat ett helt underbart bröllop tillsamans med en kompis. Det var så himla fint. Men vilken press att fotografera, tänk om jag missar alla ögonblick, tänk om alla bilder blir suddiga, tänkt om bilderna blir dåliga och tänk om de blir missnöjda. Många tankar som snurrar. Man har ju liksom bara en chans på sig. Det är ju inte som att det kan gifta om sig veckan efter för att ta om lite oskarpa bilder. Haha. Men bilderna blev underbara och brudparet blev mycket nöjda.

Har lite bilder att gå igenom nu, får se om jag får visa bilderna här sedan. Lägger upp några bilder från mitt första bröllop jag fotograferade så länge :) 

Hörs hej! 
Femtio nyanser blommigt

Nikon D800 & Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1

Våren är äntligen här med solsken, blomster, nykläckta illgröna trädknoppar och hela 4 härliga plusgrader med lite inslag av snöstorm... Det var visst en dag här om veckan som bjöd på riktig sommarvärme, ryktas det om i alla fall, vad vet jag, för jag jobbade hela den dagen. Mhm, så att eh.. Jag knegar vidare i den härliga våren kring nollan.
Men det är i alla fall på väg, värmen och solen. Fast det är ändå mys med alla härliga blommor överallt och att det börjar bli grönt och framför allt de låååånga ljusa kvällarna. MUMS!

Hittade några körsbärsträd som jag inte sett här förut så var bara tvungen att fotografera dem. När jag började fotograferade var det nästan bara blommor jag fotograferade men sedan har det blivit allt mindre blommiga fotograferignar. Så jag kände mig lite ringrostig och nästan lite dum när jag stod där i buskaget under trädet och letade vinklar. Haha. Men jag blev nöjd med bilderna och jag insåg att jag saknar att fotografera den här typen av bilder så det kommer bli mer sådant i sommar.

Wiie, sommar, blir helt varm och bubblig i magen. Kan nästan inte förstå att den lååååånga karga vintern äntligen är över!  

Hörs hej!