äntligen
Äntligen har min älskade kamera kommit, fick ett sms idag om att den hade kommit så vi åkte på en gång och hämtade ut den. 3600 kr kostade lagningen, så det där objektivet jag tänkte köpte får nog bli efter nästa sommar. Men skönt i alla fall att få hem den igen. Så håll tummarna för fint väder imorgon, så jag kan ta vara på den sista hösten!  
Lägger upp en bild från Sollefteå, ska lägga upp resten av bilderna därifrån också men så fort jag går in i den mappen så hänger sig datorn. Haha, de är så mååååånga och stoooora bilder i den mappen så datorn får spjuck. Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet men det visar sig :)  
Bröllop
Nu har bröllopsparet precis varit här och hämtat sin leverans av bilder och jag hoppas verkligen att de blev nöjda med bilderna. Jag har och är väl egentligen fortfarande, nervös över att resultatet inte blev enligt deras förväntingar. Eftersom detta var mitt första bröllop. Men de såg glada ut när det kollade igenom albumen lite snabbt så det är säkert bara jag som är nojjig. Lägger upp en bild så länge, fler kommer säkert i morgon eller under helgen!