efter regnet


Såg att regndropparna hade lagt sig så fint i buskarna så efter att vi lämnat in Daniels bil på "glasakuten" (han fick stenskott idag och han bytte ruta för ca en månad sedan så han var inte så där jätteglad) åkte vi och handlade. Jag som hade damp och tänkte skynda på handlingen så att jag hann hem och fota innan det började skymma snäste som den lilla sur-tant jag är på några 14 åriga tjejer som stod mitt ivägen. Ena tjejen kollade på mig med sina rådjurs ögon och pep "oj, ursäka det var inte meningen". Gissa om surtants-hjärtat fick dåligt samvete eller. Mjo, typ som att jag ville krama om henne och pussa skiten ur den stackars lilla 14-åringen. Suck. 

I alla fall hann jag precis hem för att fotografera lite bokeh-bilder innan det blev mörkt. 
Längtar så innerligt till våren nu med lite glada färger och gissa om jag kommer att fotografera i sommar. Det kommer glöda om min stackars lilla kamera av överhettning. Sådär så att det liksom fräser om man skulle råka nudda den. 
Soluppgång
Har fortfarande mycket plugg, men är ledig i morgon och på söndag så då ska jag slita som ett djur! Bilden är tagen från tåget med mobilkameran mellan Falun och Borlänge, en tidig morgon när solen gick upp. Det var så fint så jag höll på att tappa ögonen! Är så bitter att jag inte hade med mig "riktiga" kameran men men så kan det gå! 

Måste verkligen åka och fotografera efter den här rutten! 
 
 
 
 
under löven
Jag har så sjukt mycket att göra i skolan, så mycket plugg och läxor att jag kräks. Jag vill inte plugga jag vill bara fotografera. Allt, jämt, vad som helst. Hela tiden. Det är det ända jag tänker på, foto och plugg. Det här resulterar i att jag är kaos igen, alla tankar som ska tänkas samtidigt resulterar i att jag gör helt konstiga saker. 
Ni läste ju om tabben med inlämningen i tidigare inlägg. Mh, det är en konstig grej. 

En till konstig grej är då jag och Daniel skulle äta thaivagnen på maxi och jag tog ut pengar. När vi ska betala säger jag till Daniel att fan, vi glömde ta ut pengar. Han suckar och frågar om jag är seriös. För det var liksom det vi gjorde för tio minuter sedan. Men vart lade jag pengarna då frågar jag och gräver som en tok i alla fickor jag äger. Det slutade med att vi åkte tillbaka till bankomaten och ja, mycket riktigt där sitter mina 200 kr kvar i uttaget.. 

En ytterligare konstig grej är dagen efter då jag ska möta Malin på stationen i borlänge kl 9:00. Jag vaknar på morgonen och kliver upp för att kasta i mig kaffe, slänger på mig kläder och smink. Kastar mig iväg till bussen som jag håller på att missa, slänger mig vidare till tåget som jag håller på att missa. Kommer in på stationen och slänger mig in på pressbyrån för att köpa frukost. Måste skynda mig så Malin inte får stå och vänta. Slänger mig ut på parkeringen och ingen Malin. Nähä. Kanske kom tåget in lite tidigt tänker jag och kollar på klockan. 07:45.. VAD FAN LIKSOM. Jag har då tagit fel tåg, tåget som gick en timme tidigare. Sedan har jag suttit på en buss och ett tåg i ca två timmar utan att reflektera över hur mycket klockan är.   

Under löven gömmer sig en del vårtecken. Jag vet för jag grävde fram dem idag, skyyynda liksom.  
knäppte precis när fjädern blåste iväg, därför blev den oskarp. Men jag gillar den ändå. :)