trädet
En bild från hagaparken. Valde att göra den svartvit då alla färgerna var grymt tråkiga, var synd att vi inte hann dit medan löven satt kvar och var höstiga. Men men. 
 
 
fiskisen
En till bild, har egentligen inte tid att hålla på med bilderna men det kliar ju i fingrarna. Men måste egentligen plugga till tentan imorgon, tentaångesten är så stor att den går att ta på... 

Tog dock en paus från en rätt intensiv pluggdag och belönade mig med en till bild. Vill ni se fler bilder kan ni klicka här så får ni se Andreas bilder!  
Hade lite mindre mängder damp när vi fotade fiskarna då kameran inte alls ville som jag och bilderna såg ut som skit i kameran. Tillslut gav jag upp men när jag öppnade upp dem på datorn blev det ett helt annat resultat. Lite kul att det blir så för en gångs skull. Annars brukar bilderna se bättre ut i kameran. Gillar ljuset i den här bilden!

Nu blir det tentaplugg igen..  
fjäril
En bild från min och Andreas lilla roadtrip till Stockholm. Lövet är en fjäril på riktigt, jag vet för jag såg den flyga. Förutom alla rabiata och skrikande barn hade vi en angenäm dag i la stockholma. Andrea spände ögonen i ett sådant där barn så han sprang till mamma och grinade. Rätt åt honom kan jag tycka eftersom att han var ett olydigt barn.