Norrsken
Nog blev det norrsken i går allt! Såååååååå fint. När vi kom dit var det bara en grön fartrand på himlen som syntes väldiiiiigt svagt. Månen lyste ju upp allt och förstörde lite, tror norrskenet har kunnat varit mycket starkare om den inte varit uppe. Men svagt, svagt anade man något med blotta ögat, kameran fångade upp lite mer men som sagt, månen gjorde det svårt. Vi åkte först till stora stranden men då norrskenet tog tid på sig att mogna bestämde vi oss att åka till den lilla stranden där man kan åka med bilen hela vägen fram. I och med att vi gjorde det kunde vi också sitta och mysa i en varm bil och vänta på att norrskenet skulle peaka. Vilket det gjorde tillslut, det var så otroligt fint. Jag hoppade och klappade som en galen pingvin medan Jessica sov gott i framsätet. Haha. xD 

Det var som sagt svårt att fånga norrskenet på bild på grund av det starka månskenet men jag hoppas att det blir fler sådana här norrsken i vinter utan månen. :) 

Såg ni något Norrsken? 
/Hörs hej! :D 
Josefin Nilsson

Men wow vad fint, har aldrig sett norrsken men hade så gärna velat se det :)

Svar: Åh, tack snälla! :) Finns en jättebra sida på fb som heter norrsken. Kika in där så står de när det förväntas att bli norrsken :)
Catarina Nygren

Joré Dirgélaité

men åh så vackra bilder! Måste få se ett norrsken någon gång i mitt liv.

Svar: Åh tack snälla :D
Catarina Nygren

Celine

Så vackert! Saknar norrsken nu, hoppas det är några medan jag är hemma i Sverige över jul <3

Svar: Tack snälla! Jag håller tummarna att du får se norrsken över julen! :D
Catarina Nygren

Simon G

Åh vilka vackra norrskensbilder! :)

Svar: Tack snälla! 😍
Catarina Nygren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress