Sunday Challenge #2
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp var sitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling." 
 
 
 
Tema: Vår
Bilden är fotad: Lördag 9 maj 2015 - 17:28
Inställningar: Bländare -
f/3.2 | Slutartid - 1/320  | ISO - 200

Tanken bakom: 
Det valda temat den här gången är vår. Jag personligen älskar våren, ibland nästan mer än själva sommaren. Just för att hela Sverige liksom vaknar till liv efter en hel vinters dvala. Och det bästa, man har hela sommaren framför sig. Våren för mig är macrons tid, att få krypa ner i gräset och se allt det lilla vakna till liv. Blommor, bin och allt det där. Jag försökte hitta en mer typisk macrobild men jag har redan publicerat de bilderna och eftersom jag ända sedan jag började fotografera har haft en stor kärlek till blommor, kändes det passande! 

Bildbehandling:
Raw - Dragit ner highlights lite för att få fram lite textur i de vita blommbladen. Ökat Clarity, vibrance och färgtemperaturen. Sedan lagt på lite luminance. 
Photoshop: Lagt på en färg + ljuskurva och ökat skärpan lite på blomman. 
 
Klicka in för att kika på de andras bidrag (: Annika, Maria, Amanda, Matilda & Beatrice

(Det är något som blir knas så fort jag lägger in en länk på bloggen, allting blir till en länk. Detta är så klart inte meningen och jag ska försöka hitta och "laga" felet så fort jag kan)