kind of a big deal

Nikon D800 Nikon 50mm 1.8D

Jusja faen, jag har ju glömt att berätta the big news. Jag har ju gått och blivit med körkort!!! Omagaaad, försår ni vad lycklig jag är eller? Vilken frihetskänsla det är att när som helst på dygnet kunna hugga tag i kameran och flänga iväg till "precis vart fan man vill" och till "precis hur långt man fan vill". Dock har det ju varit lite deppigt att med denna nya möjlighet sakna objektiv... Meeen jag har ändå traglat på med mitt 50 mm, bara för att jag kan liksom.

Som de två bilderna här över är från när jag fotograferade solnedgången och på hemvägen upptäckte att dimman låg som ett magiskt täcke över allting och jag kunde välja att sladda in på vägkanten och stanna för att fotografera. Det sistnämnda har inte alltid varit så uppskattat av andra chaufförer, speciellt inte de som helt saknar intresse för foto. Som Bänga eller min sambo. 

Nu så här i norrskenstider kommer detta bli extra uppskattat då jag kan välja att glida utanför stan när som helst och bah; här är en mörk skog mitt ute i ingenstan, här ska fotograferas norrsken. Hahaha, eller inte, en mörk skog mitt i ingenstans, långt från civilisationen, skulle inte tro det. Jag har minsann sett Wrong turn så jag vet hur det fungerar. Mig lurar man inte *pekar med pekfingret*. 

Får anlita en livvakt först. 
Hörs hej!