Motljus

Nikon D800 Nikon 50mm 1.8D

Har blivit lite dåligt med fotografering den senaste tiden. Har haft fullt upp med skolan och jobb och sedan vet jag inte om det bara är jag men är inte den här hösten rätt medioker? Nog för att det har varit varmt och lite soligare än vanligt men vart är alla fina höstfärger? Nu känns det som att alla löven är antingen bruna eller fortfarande grön. Inte ens lite gult. Kanske är det för tidigt än. Man kan ju hoppas.
Det här är nämligen första hösten på länge jag faktiskt vill ta lite fina höstbilder. Som vi alla vet är det ju bara höst en gång om året och de två senaste åren har det inte blivit någon höstfotografering för min del. Förr-förra hösten, tror jag det var, stod jag helt utan kamera då den gick sönder och var tvungen att lämnas in för lagning. Förra hösten tror jag att jag hade så in i bomben mycket att göra i skolan så orken fanns inte till mer. Så i år känner jag mig pepp på höstbilder och då liksom hoppar moder natur över hösten, bara så där, eller vad...? Ska vi hoppa över någon årstid kan vi väl ändå skippa vintern om något? 

Förhoppningsvis kommer hösten snart. Lägger upp en bild från i somras så länge. Var så fint när solen var på väg ner och det liksom ångade från vattnet. Tyvärr hade jag ju bara mitt 50mm:s obektiv och därför är färgerna lite skeva men så kan det gå! 

Hörs hej! :) 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress