Matilda bay boathouse
 
 
Kom ju på att jag inte visat alla bilder från Australien än, herremingud! Orkade dock inte gå igenom de två sista mapparna idag (från vår lilla roadtrip, rätt många bilder i dem). Får bli en annan dag, men lägger upp två bilder på det gulliga lilla båthuset som tydligen är väldigt känt. Vi visste inte riktigt vart det där omtalade lilla båthuset låg men när vi skulle till kings park och botaniska trädgården åkte vi förbi det med bussen! 
Vi släpade med oss Jessica och åkte dit några dagar senare och väntade ut solnedgången. Under tiden vi väntade på att solen skulle gå ner kom det ett brudpar och tog bröllopsbilder på bryggan. En annan var ju också snabbt framme med kameran och lyckades "sno" åt sig ett och ett annat bröllopskort. Haha, wups. De bilderna får dock komma upp i ett eget inlägg sedan då dem togs när det fortfarande var ljust ute. 

Tråkigt att det inte var några moln på himlen och att solnedgången inte var sådär speciell, men det blev helt okej ändå! Förhoppningsvis får jag besöka det där lilla huset igen, en vacker solnedgångs-kväll :) 
Helene

Så vackert!

Svar: Tusen tack :D
Catarina Nygren

Alice

Åh men gud vilka fina bilder!
vilken kameral och objektiv använder du? :)

Svar: Tack vad glad jag blir! :DJag fotograferar med Nikon D800 och till just den här bilden har jag använt nikons vidvinkelobjektiv: Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR :)
Catarina Nygren

Cassandra

Superfina bilder!

Svar: Tack :D
Catarina Nygren

N

Åhhh så fint!!

Svar: Åh tack snälla :D
Catarina Nygren

Skogsraah

Superfina bilder!

Svar: Tack :D
Catarina Nygren

Flisan

Jättefina bilder :D

Svar: Åh tack så mycket :D
Catarina Nygren

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Snygga bilder ! :)

Svar: Tack :D
Catarina Nygren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress