Norge
Iphone 5
 
Tanken slog mig nu när jag hade lite tråkigt att jag ju kunde ta och rensa lite bland mina bilder. Strukturera och organisera upp de många mapparna som heter så fina saker som: Majs, Blandat, Sorteras en vacker dag, sortera sedan, majs 2, bilder, från skrivbordet. Har börjat att "tappat bort" så många bilder på sistonde och det är lite segt att behöva leta flera timmar efter EN bild som jag aldrig hittar.
 
Så jag började kollade igenom alla mappar, för att liksom se vad det är jag har att jobba med. Haha, Hittade mycket kul, mycket "borttappade" och bortglömda bilder. Som den här från när vi var i Norge och fiskade för några år sedan. Tankarna slirade iväg lite och jag kanske började planera en Norge-resa istället. Googlade lite och bestämde att 2017 är året jag åker till Norge för en fotoresa. Så, klart. Skönt.

Om jag har en fin mappstruktur nu, med väl daterade mappar och undermappar? Njäe. Men jag har en framtida Norgeresa istället och en ny mapp på skrivbordet döpt "majs 3" med lite bortglömda guldkorn i! Jag älskar mig själv...   
Christine // Frkespeland

Jaa ! Kom til Norge <3

Svar: Haha! Japp, Det blir Norge i sommar! :D Som jag längtar.
Catarina Nygren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress