Australien Dag 1
Första två dagarna hade vi lite småmulet väder vilket var lite tråkigt men vi passade på att åka in till perth city och shoppa istället. Andra dagen på eftermiddagen sprack det upp i typ 10 minuter så vi sprang ner till poolen och lade oss. Jag hade shorts och bikiniöverdel på mig för det såg inte ut att vara sol nå länge. Vi funderade på att gå upp och hämta solskyddsfaktorn men solen gick typ i måln så det var ingen idé, tänkte vi. Vi ångrade oss bittert på kvällen. Huden liksom brann som eld. Så på tio minuter lyckades vi bränna skiten ur oss. Haha.

Dagen efter köpte vi solskyddsfaktor 50+.
 

Utsikten från hotellbalkongen, åt ena hållet. Solen hade precis gått upp och solstrålarna sken igenom målnen, men det syntes inte så bra på bild. 

Utsikten från balkonen åt andra hållet. 

En liten spinel som bodde utanför hotellet. Jag skrek som en liten kärring eftersom den var lika stor som min hand och tänkte garanterat äta upp mig.


Jessica som leker i vågorna. Vågorna som var helt jävla livsfarligt höga. Ni ser ju på bilden under liksom och då var inte de vågorna de största. 

På eftermiddagen tog vi en prommis längst stranden och hittade lite fina "klippor" och jag sprang runt och fotograferade som en jävla idiot. Här är Jessica och Daniel som undertiden letade krabbor. 

Jag tog så klart inte med mig mitt stativ för trodde inte att jag skulle behöva det. Lite jag i ett nötskal. Stativet får inte plats i väskan och jag måste bära det handen vilket gör att jag nästan alltid prioriterar bort det. Sedan står jag där och tänker "bara jag haft det där stativet.." 


Massa blåa snäckor som satt överallt på klipporna. 

En liten krabba, fanns jättemånga där men så fort jag lyckats få på teleobjektivet hade de hunnit springa in i något hål och gömt sig. Men en lyckades jag fånga i alla fall :) Så jävla söta ögon.. 

Jag ville fotografera solnedgången vid klipporna men den var inte nå fin, bara en massa måln ivägen. Så vi började gå tillbaka till hotellet när det började skymma. Men när vi kommer till hotellstranden är himlen alldeles blodrosa och det speglades i vattnet och det var verkligen jättefint. Mitt sällskap var vid det här laget rätt trött på att stå och vänta på mig som ska fotografera precis allting hela tiden. Men jag trottsade deras ovilja och sprang ner till hotellstranden och fotograferade. 
Jenny

Vilka underbara foton! Har alltid haft ögonen på Australien som resmål :)

Svar: Tusen tack! :D Jag kan verkligen rekommendera Australien som resmål!
Catarina Nygren

Angus

Du är grym på att fota
Sv. åh tack då är jag nöjd!

FrökenTV, bloggen om tv och film

underbara bilder

Svar: Åh tack så hemskt mycket :D
Catarina Nygren

Linn Strömberg

MEN ÅH VAD UNDERBART!

Svar: Ja det var verkligen helt gudomlig underbart! :D
Catarina Nygren

Jessica

Så himla fina bilder! Nu blev jag sugen på att åka till Australien igen!

Svar: Åh tack snälla! :D Jaa det är verkligen ett underbart land, jag har redan börjat planera nästa resa dit! haha :D
Catarina Nygren

Andrea

Så sjukligt underbara bilder!! ÄÄÄÄÄLSKAR bilderna på solnedgången <3<3<3<3<3

Svar: Åhh tack GULLE :D:D <333Jaa alltså det är helt seriöst den sjukaste solnedgången jag sett. Jag började nästa grina för det var så jävla kukfint! :'D
Catarina Nygren

Marie Olsn

Åh alltså fota surf där alltså!! :) Fina bilder som vanligt!

Svar: åh tack :D Ja stranden vi hade vid hotellet var liksom mer en surfstrand än badstrand på grund av vågorna. Jag brukar ju inte fotografera så mycket sådant men nån liten surfbild lyckades jag få :D
Catarina Nygren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress