näckros och min tappra amazonhjälte
Phju, det har varit lite utav en intensiv vecka men i morgon, faktiskt om exakt 24h så lyfter planet mot Australien. Jag kommer förmodligen sitta och krampaktigt hålla i sätet och hyperventilera. Säkert gråta en liten skvätt också, men det säger jag inte högt. Jag är barnsligt flygrädd och varenda gång jag åkt utomlands har jag sagt att; -Det här är fasiken sista gången jag sätter mig i en sådan här dödsmaskin.. Men sedan lugnar man ner sig och tro på fan, så sitter man där igen. Livrädd och undrar hur fan det blev så här IGEN? Men det är så värt det, ni vet värmen, kritvita stränder, turkost vatten och allt där till. Lite grillad hud som luktar bacon och...

När jag och Bänga flög till Fuertis svimmade jag på planet, jag sov och vaknade av att jag kände att nä nu tuppar tant av. (Har svimmat x antal gånger genom åren så jag har lärt mig känna igen symptomen. Symptom som att typ hela ansiktet domnar bort och hänger som på en bulldog och man har liksom sockerdricka i hela kroppen och precis när man tror att man ska spy så blir allting svart.. ) Jag knackade i alla fall på min kära amazonkvinna, i hopp om att hon skulle rädda mig, och sade: nu svimmar jag. Sedan hade jag slängt mig bakåt i flygstolen med rullande ögonvitor och liksom krampat, lite drama queen så där. 

Min tappra hjälte hade sett på film att de brukar stoppa in, typ en plånbok i munnen på folk som krampar så att de inte ska krossa alla tänder. Tyvärr hade vi inget sådant passande föremål i närheten så snabbtänkt som hon är, höll hon i mitt huvud istället. För att liksom förhindra att jag skakade sönder hjärnan, eller nått. Jag vaknade rätt fort i alla fall och mådde jättebra. Drack lite cola och det var som att det aldrig hade hänt. 

Vi hoppas i alla fall på att morgondagens resa går betydligt mycket bättre och utan någon dramatik what so ever! Får se om jag kommer ha internet och möjlighet till att blogga annars syns vi om 14 dagar! 
Nikon D800 - nikon 70-300 mm 
 
ɑ n n i k ɑ

Så fin bild :)

Svar: Åh tusen tack :D
Catarina Nygren

MATILDA

Fint foto =)

Svar: Tack :D
Catarina Nygren

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress